Subscribe
Add to Technorati Favourites
Add to del.icio.us
4 Aralık 2008 Perşembe

Kurtlar Vadisi Bölüm Özetleri

Gönderen admin

Kurtlar Vadisi 1. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde ölmek en büyük maceradır...!"
Kurtlar Vadisi'nde; sokaklardan başlayıp, belli bir hiyerarşik bütünlük içinde kademe kademe yükselen ve en tepede son derece etkili bir "konseye" dönüşerek ülkeyi avucuna almayı amaçlayan çok güçlü bir mafya örgütü ile, o örgütle mücadeleye soyunanların serüvenleri anlatılır. Bu hem toplumsal hem de bireysel yansımaları olan serüvendir. Özel olarak yetiştirilen Polat; estetik bir ameliyatla sahip olduğu yeni yüzü ve yeni kimliğiyle alt basamakları tırmanarak mafya örgütünün içine sızdırılır. Bu, Kurtlar Vadisi'ndeki "uzun ve belalı yolculuğa" doğru atılmış ilk adımdır.

Kurtlar Vadisi 2. Bölüm -
"Ali, Polat olmuştur ama kalbi hala Elif diye atmaktadır..."
Kurtlar Vadisi'ne giriş operasyonu için start verilmiştir. Bunun için gerekli olan ise bir başka operasyondur: Estetik ameliyat. Ali, vücut olarak Polat olmaya hazırdır. Ama ya kalbi? Ali'nin mahallesinde acı hüküm sürmektedir. Elif zor günleri çalışarak atlatmayı denemektedir. Ömer Bey ve Nazife Hanım için evlatlarının kaybı büyük bir yıkımdır. Bir de mahallenin başına musallat olan arazi mafyası yok mu? Mafya cephesinde ise hem Çakır, hem Şevko kumarhane açılışı için izin beklemektedir. Sinirler gergindir... Aradan 40 gün geçmiştir. Polat zımba gibi ayaktadır. Ameliyatın sonucu mükemmeldir. Aslan Bey Polat'ı yeni kimlik bilgilerini imtihan etmek için zorlayınca görür ki mükemmel ameliyatın bir parçası eksik kalmıştır. Polat'ın kalbi değişmemiştir ve o kalp Elif diye atmaya devam etmektedir!

Kurtlar Vadisi 3. Bölüm -
"Polat Kurtlar Vadisi'ne giriyor..."
Elif evin önünde patlayan silah sesiyle irkilir. Camdan baktığında hiçbir şey göremez. Polat'la Aslan Bey sırra kadem basmıştır. Aslan Bey, yaptığı hamleyle Polat'ı duygu olarak da operasyona hazırlamıştır. Artık Polat, yeraltı dünyasında etkin bir isme sahip Duran Emmi'ye teslim edilebilecek durumdadır. Kaderin cilvesi Elif de Ömer Bey'in Duran Emmi'den yardım isteme teklifini kabul eder. Polat'la Elif'in hayat çizgilerini adeta "mafya" birleştirmiştir. Mahalleyi ele geçirmeye çalışan Şevko'nun karşısına Duran Emmi ve hemen yanında "yeğeni" süsü verilen Polat dikilir. "Kurtlar Vadisi"nde sıcak temas artık an meselesidir...

Kurtlar Vadisi 4. Bölüm -
"Polat Alemdar, Çakır'a yaklaşıyor..."
Şevko, Avukat Elif'i paketlenmiş olarak beklerken, kucağında boynu kırılmış adamının cesedini bulur. Bu olay, Şevko için büyük prestij kaybıdır. Zaten, yer altı dünyasında haberler çabuk yayılır. Çakır, hasmının başına gelene sevinir.Bu işi kimin yaptığını sorunca, "Polat" cevabını alır. Polat, Aslan Bey'den, her şeyi bilen, Elif'i ve ailesini korumasını ister. Şevko ise , avukatı ortadan kaldırmakta kararlıdır. Ancak, karşısına Aslan bey ve KGT'nin dikileceğini bilemez...

Kurtlar Vadisi 5. Bölüm -
"Konsey Irak Savaşı'nı konuşuyor..."
Dünyada esen savaş rüzgarları Kurtlar Vadisi'nde fırtınaya dönüşüyor. Baron ve Konseyi Irak savaşı ile strateji geliştirirken, Aslan Bey ve Polat ise kendi savaşları için planlarını belirlerler. Şevko da kararını vermiştir; önündeki Çakır'ı ve Emmi'yi ortadan kaldıracaktır. Çakır'ı hata yapmaya zorlar, mekanından haraç keser ve kumarhaneyi açabilmesi için haraç ister. Çakır Şevko'nun oyununa düşmez, onun da Şevko'yu hataya sürükleyecek hamleleri vardır. Bütün bu kurt kapanlarının uzağında Elif, doğum gününü Ali'siz geçirmenin acısını yaşamaktadır. Polat Elif'in sesini duyup duymamak tereddütü içindedir ama, Kurtlar Vadisi'ne sesini duyurmak için asla tereddüt etmez!

Kurtlar Vadisi 6. Bölüm
"Kurtlar Vadisi'nde ölüm çoğu zaman yaşamdan daha gerçektir..."
Çakır için hayatını kurtaran Polat artık "Canpolat"dır. Ona kendi silahını hediye eder. Artık dostları ve düşmanları aynıdır. Uzun bir yolu birlikte yürüyecek olan Canpolat ve Çakır ortak bir zafer beklerken, hiç ummadıkları bir mağlubiyetle karşılaşırlar. Gizli bir el, yeraltı dünyasının en eski "racon"larından birini yok eder; Emmi öldürülür. Şimdi hedefteki isim Şevko'dur...

Kurtlar Vadisi 7. Bölüm -
"Çakır, Polat'ı Şevko'ya satacak mı?"
Kumarhane aletleri ve makineleri İstanbul'a gelmiştir. Çakır artık kumarhanesini açacaktır. Ancak, gümrükleri elinde tutan "Baba" Tuncay Kantarcı, nakliyeci Sefer'in kendisine olan borcundan ötürü Çakır'ın makinelerine el koyar. Tuncay'ın istediği 2 milyon dolar Çakır'da yoktur. Şevko Çakır'a Polat'ı satması için 2 milyon dolar teklif eder. Polat elinde 2 milyon dolar olan çantayla Çakır'a gelir...
Kurtlar Vadisi 8. Bölüm -
"Kumarhane açılıyor, Polat Konsey'i tanıma fırsatı buluyor..."
Şevko'nun adamlarının Çakır'ı vurmasıyla Kurtlar Vadisi'nde taşlar yerinden oynar. Çakır akıllıca bir siyasetle Konsey'in görüşünü kendi lehine çevirir ancak Konsey dengeleri gözetmek zorundadır. Şevko ve Çakır arasındaki dengeleri kurmakla Kılıç ve Testere görevlendirilir. Çakır nihayet kumarhanesini açabilecektir. Polat, kumarhane açılışına Emmi'nin yeğeni olarak değil, kumarhanenin ortağı olarak gider. Kumarhane açılışında tüm Konsey üyeleri hazır bulunur ve Polat Konsey'le ilk teması yaşar. Bu sırada Şevko Polat'ı öldürtmek için yeni bir plan kurmuştur. Kumarhane açılışı büyük bir sürprize gebedir...

Kurtlar Vadisi 9. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde kimse canından emin olamaz..."
Babasına kurşun sıkan Meral, bütün hesapları alt üst eder. Çakır zor bir kararla karşı karşıyadır. Bir yandan Laz Ziya'ya kumarhanesinde silah doğrultan bir kadın, diğer yanda çocuklarının annesinin kardeşi... Çakır, Meral'i özel bir ruh sağlığı kliniğine kapatmak için Nesrin'i ikna eder. Memati kızı orada öldürecektir. Laz Ziya da kendine geldiğinde infaz emrini verir. Elif'i ve Ömer Bey'i yeni kimliğiyle yeni mekanında ağırlayan Polat ise kendini, Meral'e doğrultulan silahların ortasında bulur.

Kurtlar Vadisi 10. Bölüm -
"Meral'in kaybolması vadideki işleri karıştırıyor..."
Polat ve Derya, Meral'i Laz Ziya'nın gönderdiği adamın elinden kurtarıp hastaneden kaçırır ve saklarlar. Çakır, Meral'i Laz Ziya'nın öldürttüğünü, Laz Ziya da Çakır'ın kızı sakladığını düşünür. Nesrin kardeşini babasının öldürttüğünü zannederek Meral'e ne olduğunu öğrenmek için Laz Ziya'nın evine gider. Mafyaya karşı mücadele eden Elif eline bir koz geçirerek Çakır'ı mahkemeye verir. Diğer taraftan da Şevko Çakır'ı soymaları için üç kumarbazı kumarhaneye yollar. Durumu fark eden Polat, Çakır ile birlikte adamları özel ofisinde ağırlar ve Şevko'ya yaptığı sahtekarlıktan haberdar olduğunu bildirir. Kızını sakladığını düşünen Laz Ziya Çakır'ı yok etmek ister. Fakat Çakır ve Polat bu puslu vadide dönen olayları çabuk algılar.

Kurtlar Vadisi 11. Bölüm
"Şevko Çakır'ın peşinde..."
Çakır ve Polat Laz Ziya ile görüşmeye giderler. Bu arada Meral ve Derya, Polat'ın evinde kendisinin gelmesini bekler. Laz Ziya, Çakır'ı öldürmesi için Şevko ile konuşur. Diğer taraftan Nesrin, kardeşini bulmanın çarelerini arar. Eren, ablasından habersiz Canan'ın sevgilisi Erdal ile görüşmeye gider ve yanında işe başlar. Diğer taraftan, Şevko Çakır'a ulaşmak için adamlarına Polat'ı izletir. Çakır da Şevko'nun ofisine Memati'yi gönderip ikaz eder.

Kurtlar Vadisi 12. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde bela, kişinin sevdiklerinden gelir..."
Çakır'dan intikam almak isteyen Şevko, Polat'ı kaçırır ve işkenceye başlar. Derya ise korku içindeki Meral'i Seyfo'ya emanet eder ve ağabeyine olup biteni anlatmaya gider. Laz Ziya ise başkaları tarafından bir Sehem'in kurulduğunu anlar, ona kimlerin kumpas kurduğunu öğrenmeye çalışır. Çakır, Şevko'nun mekanlarını araştırarak Polat'ın yerini saptar. Fakat, Polat'ı kurtarmaya giderken polisler tarafından gözaltına alınır. Elif, Çakır'ın başına bir küpe yüzünden büyük bela açmıştır. Ama Elif'in de başı Canan'dan ötürü beladadır.

Kurtlar Vadisi 13. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde sürek avı hiç bitmez..."
Çakır, nezarete düştüğü için, Polat'ın kurtulduğundan habersizdir. Oysa Polat hemen harekete geçmiştir. Sefer'in gırtlağına çöker ve Kuzey Irak'a yapılan uçaksavar sevkiyatını öğrenip Aslan Bey'e haber uçurur. Çakır, Polat'ı mahkemede duruşmadan önce görür. Karşı tarafın avukatının Elif olduğunu öğrenince şok olurlar. Elif Çakır'ı duruşmada zor duruma düşürür. Çakır, Elif ile istediği kadar ilgilenemez, çünkü Polat ile birlikte Şevko'nun üzerine yürüyeceklerdir. Şevko'nun peşinde bir sürek avı vardır. Kimileri onu öldürmek, kimileri de yaşatmak istemektedir. Bu arada hızlı olan kazanacaktır...

Kurtlar Vadisi 14. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde her cinayet ardında bir sır bırakır..."
Şevko'nun sır dolu ölümünden sonra silah kaçakçılığı işindeki tüm taraflar, bu ölümün ardında kimin olduğunu ve tırların nereye kaybolduğunu çözmeye çalışırlar. Konsey kendilerinden habersiz dönen silah ticareti konusunun çözümü için Laz Ziya'ya tam yetki verir. Elif ise hastaneden çıkan Canan'ı korumak amacıyla kendi evine getirir ve Erdal hakkında savcılığa şikayette bulunur. Şevko'nun ölümüyle yıkılan oğlu intikam için Polat ve Çakır'ı öldürmeye karar verir. Şimdi önünde iki seçenek vardır. Ya babasının yolunda hayatını hiçe sayacak, ya da kendine yeni bir hayat kuracaktır. Bu arada Çakır ve Polat Derya yüzünden karşı karşıya gelir.

Kurtlar Vadisi 15. Bölüm -

"Kurtlar Vadisi'nde zaman ölüme doğru ilerler..."
Çakır, suçüstü yapmaya gittiği evde Meral'i görünce şaşırır. O sinirle evi terk eder. Kendisinden gizli iş çevirdikleri için Polat ve Derya'ya kırgın, ikisinden şüphe duyduğu için kendisine kızgındır. Kimseyle konuşmaz. Tuncay, Şevko cinayetinin arkasındaki ismi ve uçaksavar işinin patronunu bulmak için bir iz ararken, Seyfo'nun öldürülen nakliyecinin adresini soruşturduğunu öğrenir. Seyfo'yu konuşturacaktır. Polat ile Elif eskiye ait özel mekanları olan Kız Kulesi'nin önünde buluştuklarında, birazdan Seyfo'nun başına geleceklerden habersizlerdir.

Kurtlar Vadisi 16. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde görünenler gerçeklerden farklıdır..."
Kardeşinin tehlikede olduğunu öğrenen Elif, Erdal'ın yaptıklarını Polat ve Çakır'a anlatır. Bu arada, Erdal müşahade altına alınmak üzere polis tarafından aranmaktadır. Seyfo'nun vurulmasından sorumlu olan Tuncay, durumu sezdirmemek için Çakır'ın mekanına gider. Fakat farkında olmadan yaptığı bir hata ile kendini ele verir. Erdal'ın teslim olduğunu öğrenen Elif, Polat ve Çakır ile Eren'in yerini öğrenmeye çalışır, ama sonuç alamaz. Tombalacı kendi yaptıklarını örtbas etmek amacıyla Tuncay'ı, Çakır ve Laz Ziya'ya karşı kışkırtır. Tuncay başına geleceklerden habersizdir.

Kurtlar Vadisi 17. Bölüm -

"Kurtlar Vadisi'nde ölümün nereden geleceği bilinmez!"
Tuncay, uğradığı saldırıdan kurtulur. Şevko'nun ölümünden kimin sorumlu olduğunu öğrenemedikleri gibi kendisini de kimin vurduğunu bilemez, ama potansiyel şüpheli yine Çakır ve Polat'tır. Tuncay, yapılacak en doğru işin durumu Konsey'e iletmek olduğuna karar verir. Çakır, Konsey'in hızla boy hedefi halini almaktadır. Çakır Polat ile birlikte Elif'in kardeşini kurtarmak üzere harekettedir. Polat, Erdal'a bir oyun oynar, ancak Eren'i bulmak yerine karşılaştıkları manzara üçünü de şoka uğratır.


Kurtlar Vadisi 18. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde ölüm beklenmedik zamanda, beklenmedik kişiden gelir!"
Canan'ın elinde silah, Erdal kanlar içerisinde, Eren mekanda yok... Polat, Elif, Çakır üçlüsü Canan'ı alıp, Erdal'ı kaderiyle baş başa bırakır. Eren'e ulaşmaları kolay olmayacaktır. Kocasının, Meral'in durumuna tepkisiz kaldığını gören Nesrin, Laz Ziya'ya giderek kardeşini almak ister. Oysa Çakır ve ailesi Laz Ziya'nın dışında büyük bir tehdit altındadır. Testere, Baron'un emrini yerine getirmiştir. Çakır'la Polat bu gözdağının altında nasıl kalmayacaklarının yolunu bulmak zorundadır. İstihbarattaki köstebeği ele geçiren Aslan, yapılan bir yanlışla dengeleri alt üst eder.

Kurtlar Vadisi 19. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde hayat, ölümüne kumar oynama sanatıdır..."
Aslan Bey, belirsizlikler içindeki ölümün nasıl gerçekleştiğini araştırır. Çakır'ın kulağını koparttığı sesçi, Elif aracılığıyla Çakır'a açmış olduğu davayı geri çeker. Torunlarının tehdit altında olduğunu öğrenen Laz Ziya, kendisine yapılan bu saygısızlık üzerine Testere'nin karşısına dikilir. Testere tarafından keskin bir ifadeyle tehdit edilen Çakır ve Polat, hayatta kalabilmenin tek yolunun "Sehem"i çözüp, Laz Ziya ile ittifak yapmak olduğunda fikir birliği yaparlar. Soru şudur: "Sehem"i kuranı bulacak isim kimdir ? Yaşamda kalmak pahasına Polat'la Çakır, İplikçi Nedim'in karşısına dikileceklerdir.
Kurtlar Vadisi 20. Bölüm -
"Sezonun finalinde Çakır, Polat ve Elif ölümün kucağında..."
Konsey'de "Kurtlar", Sehem konusunda birbirlerine girerler. Baron konuyla ilgili Çakır ve Polat'ın da mahkeme edilmesini hükmeder. O sırada Aslan Bey'le Polat aynı konuları tartışmaktadır. Şevko'nun öldürülmesi hususunda sürpriz bir gelişme çıkar. Elif sesçiyi Çakır'ın öldürdüğünü düşünür. Hem Çakır'dan hem Polat'tan hayır yanıtını alır. Erdal Canan'ın peşindedir, kıskaca aldığı yerde Canan'la birlikte Eren ve Hikmet de namlunun ucundadır. Kurtlar Vadisi'nin sezon finalinde bütün namlular, dostların ve düşmanların şakağında ateşlenmeyi beklemektedir. Ateş düştüğü yeri yakacaktır. Kurtlar Vadisi'nde son, ölümden önceki son çıkıştır.

Kurtlar Vadisi 21. Bölüm -

"Serüven kaldığı yerden devam ediyor…"
Kumarhane baskınında kimler öldü, kimler yaralı? Polat, Elif'in başına gelenlerden dolayı suçluluk duyacak mı? Çakır 32 kişinin öldüğü, onlarca insanın yaralandığı baskının intikamını alabilecek mi? Memati ve Derya ne durumda? Her ölümün şüphe yarattığı 'Kurtlar Vadisi'nde bu defa zanlı yok, Tombalacı kaçacak mı yoksa yeni eylemlere mi kalkışacak? Baron ve Aslan cephesinin olaylara bakış açısı nasıl? Laz Ziya'nın kafasındaki müzik susacak mı? Deli Hikmet kahpeliğin cezasını kime kesecek? Erdal kabusu ne zaman hortlayacak? KGT, ülkeyi ele geçirmek isteyen konseyi çökertmek için hangi adımları atacak? Yeniden şekillenen Ortadoğu ve Kafkasya'daki dış politikamız, ülkemiz üzerine oynanan yeni oyunlar…

Kurtlar Vadisi 22. Bölüm -

"Kurtlar Vadisi'nde her hamlenin bir karşılığı vardır..."
Elif kumarhane baskınında aldığı kurşunla sakat kalma riski taşır. Baron, Çakır'ın hapiste kalmasını sağlayarak Tombalacı'dan uzak tutar. Tombalacı yaptığı her hamlede daha da içinden çıkılmaz bir duruma girer. Polat, Memati ve Seyfo tüm dengeleri bozan Tombalacı'nın hamlesine cevap vermekte geç kalmazlar. Kurtlar Vadisi'nde her hamlenin bir karşılığı vardır...

Kurtlar Vadisi 23. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde beyaz'ın kaderi kirlenmek, siyahın kaderi suçlanmaktır..."
Tombalacı'nın 50 milyon dolarına çöken Polat, Seyfo, Memati üçlüsü emniyet ve Tombalacı tarafından kıskaca alınır. Fakat bir özel Savcı, Kurtlar Vadisi'ndeki bütün oyunları altüst edecek bir plan hazırlar. Savcı'nın karşısında Elif yer alacaktır. İki hukukçu kendilerine has yöntemlerle toplumu mafyadan kurtarmak için mücadele verecektir.

Kurtlar Vadisi 24. Bölüm
Kurtlar Vadisi'nde ölüm ölmeden önce ölmektir..."
2. Susurluk dosyasını üstlenen "süper" Savcı, Çakır, Polat ve ekibini aldığı sorguda alışılmamış bir şekilde zorlar. Bütün ekip sorguda bir kelime etmemiş ancak,kafalarında büyük soru işaretleriyle çaresiz kalmıştır. Soru işaretlerinin en büyüğü Çakır'dadır. Cezaevinde kapana kısıldığını hisseden Çakır'a bir darbe de daha mezara yeni girmiş Derya'dan gelir. Polat ise davaya kendini iyice kaptıran Elif'i vazgeçirmek için riskli bir yol seçecektir.

Kurtlar Vadisi 25. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde özgürlük, sonu meçhul bir firardır..."
Süper Savcının alışılmamış sorgusu "Kurtlar Vadisi" nde tozu dumana karıştırır. Polat bir yandan yüreğindeki yaraları tamire uğraş verirken bir yandan da etrafındakilerin dertlerine derman olmaya çalışır. Çakır ise, Derya'nın hamile olduğunu kimseye söyleyemediği gibi kendisini yiyip bitirmektedir. Kafasındaki "Acaba Polat mı?" şüphesi, tutsak olduğu dört duvar arasını daha da daraltır. Artık Çakır için yegane özgürlük, kafasındaki şüpheyle yüzleşmesidir. Bunun için hapishaneden kaçmayı göze alır.

Kurtlar Vadisi 25. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde özgürlük, sonu meçhul bir firardır..."
Süper Savcının alışılmamış sorgusu "Kurtlar Vadisi" nde tozu dumana karıştırır. Polat bir yandan yüreğindeki yaraları tamire uğraş verirken bir yandan da etrafındakilerin dertlerine derman olmaya çalışır. Çakır ise, Derya'nın hamile olduğunu kimseye söyleyemediği gibi kendisini yiyip bitirmektedir. Kafasındaki "Acaba Polat mı?" şüphesi, tutsak olduğu dört duvar arasını daha da daraltır. Artık Çakır için yegane özgürlük, kafasındaki şüpheyle yüzleşmesidir. Bunun için hapishaneden kaçmayı göze alır.

Kurtlar Vadisi 26. Bölüm
"Kurtlar Vadisi'nde düello, akrep ile yelkovanın buluştukları andır..."
Çakır artık firaridir. Gecenin karanlığında İstanbul'da hesaplaşacağı diri ve ölü çok sayıda insan vardır. Bu listenin en başında Polat gelir. Polat ise başka bir muhasebenin içinde bulur kendini. Önce Hikmet, sonra Elif, daha sonra Aslan. Ve en nihayetinde Çakır ile Polat karşı karşıyadır. Yaşayacakları gece 19. yüzyıl düellolarının kılıçsız yada silahsız olanıdır. Polat ile Çakır'ın sadece yumrukları konuşacaktır. Çakır ile Polat büyük hesaplaşmalarını yaşarken, Tombalacı'nın harekete geçirdiği cezaevi savcısı Çakır'ın koğuşuna girmek üzeredir.

Kurtlar Vadisi 27. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde her mahkemede bir darağacı kuruludur..."
Çakır için zaman daralmıştır. Kumarhane müdürü mahkemede bildiği herşeyi anlatacak ve 2. Susurluk davasını bir daha açılmamak üzere kapatacaktır. Polat kumarhane müdürünü ortadan kaldırmayı planlar. Ancak Elif hukuken bunun bir işe yaramayacağını söyler. Tek çıkar yol kumarhane müdürünün duruşma salonunda savcılığa verdiği ifadeyi reddetmesidir. Ama bu nasıl gerçekleşecektir. Üstelik savcı, itirafçının yerini bulunmamak üzere değiştirmiştir. Polat bir kez daha bir imkansızı mümkün kılmak durumundadır.

Kurtlar Vadisi 28. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde ölüm önce emirle gelir..."
Çakır kumarhane müdürünü ortadan kaldırtır. Fakat Çakır'la Polat arasında kumarhane müdürü Servet'in cinayeti ile ilgili ihtilaf çıkınca ortam iyice gerginleşir. Konsey acil olarak toplanır. Konseyin geleceğinin tehlikeye girmesi söz konusudur. Konsey kendini sağlama almak için birkaç kişinin ortadan kaldırılmasına karar verir. Bu arada Çakır hapishanede hiç beklemediği bir olayla karşılaşır

Kurtlar Vadisi 29. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde beklenmedik zamanlarda, beklenmedik kişiler darbe vurur..."
Polat ne zamana kadar aşkına direnecek? Büyük haini deşifre eden Polat'ın planı ne? Çakır, kalemini kıranlarla baş edebilecek mi? Hikmet'ten yediği dayağın intikamını Polat nasıl alacak? Hem Baron'dan hem Polat'tan şok eden karar... Aslan'ın çaresizliği...

Kurtlar Vadisi 30. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde ava giderken avlanılır..."
Savcının öldürülmesinin ardındaki sır perdesi aralanacak mı? Polat avcılığa giderken av durumuna mı düştü? Suikastin ardından Türkiye'de neler yaşandı? Çakır'ın cezaevindeki saltanatı devam edecek mi? Avukat Elif kendinden habersiz dönen dolapların acısını kimden çıkaracak? Baron'un şaşkınlığı, Aslan'ın tavrı ve ilk bölümden beri beklenen duygusal sürpriz...

Kurtlar Vadisi 31. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde neler olacağı önceden kestirilemez!"Hayat öpücüğü alan Polat, Elif'ten nasıl bir karşılık bulacak? Aslan'ın çevirdiği büyük dolap ne? Baron cephesi suikastın ardından yaşananları nasıl yorumlayacak? Çakır'ın en uzun gecesi... Yine bir kamyon kazası, yeni bir gündem ve ülkeyi sarsan gelişmeler. Savcı cinayetinin perde arkası ve Türkiye üzerine oynanan oyunlar.

Kurtlar Vadisi 32. Bölüm -

"Kurtlar Vadisi'nde rakibinin hamlesini önceden sezmelisin…"
Polat'ın kaçaklık günleri... Çakır'ın ezilmeye büyük direnişi... Elif'in zor hukuk mücadelesi... Aslan'ın manipulasyonu... Baron'dan akıllara gelmeycek 'fil' hamlesi... ve Tombalacı, Laz Ziya, Çakır ve Polat'ın hastanedeki sürpriz düellosu....

Kurtlar Vadisi 33. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde özgürlüğe ulaşmak, sırat köprüsünden geçmektir!"
Polat Alemdar'ın yakalanışı, Çakır'ın hastaneden firar girişimi ve Elif'in sorumlu davranışı... Özgürlüğe uzanan çileli yollar... Tombalacı Mehmet'in boyundan büyük işlere kalkması ve Baron'un dengeleri... Uyuşturucu piyasalarını altüst edecek büyük ortaklık... Ve şimdi intikam zamanı.

Kurtlar Vadisi 34. Bölüm
"Kurtlar Vadisi'nde sadece şahlar hamleyi önceden sezer..."
Laz Ziya'nın ikazına rağmen hapishaneden çıkar çıkmaz Tombalacı'nın peşine düşen Çakır ve onu yalnız bırakmak istemeyen Polat malikaneye girer. Ancak Tombalacı hiç de kolay lokma değildir. Hazırladığı tuzaktan kurtulmaları, Polat'ın özel eğitiminde edindiği yeteneklere bağlıdır. Elif ise mesleğinin elinden alınmasından dolayı moralsizdir. Bu arada Aslan, mafya dünyasının büyük bir vurgun hazırlığında olduğunu hisseder.

Kurtlar Vadisi 35. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiri, sadakattir…"
Yurt dışından gelen bir ekip ve Ester tarafından kaçırılan Polat kaçma hesapları yaparken, bir taraftan Çakır ve Elif, diğer taraftan Aslan onu aramaktadır. Baron ise yeni planlarını hayata geçirmek için duruma el koyar. Polat'ın hayatı, Çakır'ın vereceği zor karara bağlıdır. Sadakat, Kurtlar Vadisi'nin en güçlü panzehiridir.

Kurtlar Vadisi 36. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde gözden akan bir damla yaş, kimsenin susuzluğuna yetmez "
Tombalacı'nın lehine akan bir zaman. Yelkovanla akrebin her hareketi Çakır'ı inciten bir zaman. Polat'ın geçmişinden an an götüren zaman. Ve kumarhane... Son bir kumar oynamak için Çakır, Polat ve Tombalacı'nın bir araya geldiği ölüm ve intikam çatısı. Çakır ve Polat için daha dün gibidir, Derya'dan akan kan, Elif'e saplanan kurşun. Gök kurşun rengi, kumarhane kan rengidir... Artık vakit intikam vaktidir!

Kurtlar Vadisi 37. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde intikam, gözden akan bir damla kandır..."
Artık İstanbul Sefiri olan Çakır, bu şehre hükmedebilmek için bütün babaları bir masanın etrafında toplamak zorundadır. Bu babalar, İstanbul'un çeşitli bölgelerinde kap-kaç, çek-senet, fuhuş, uyuşturucu, haraç, otogar, haller, şantaj işlerini yürütmektedirler. Çakır ya bütün İstanbul'a elini öptürecektir ya da kendine biçilen büyüklük payesi altında ezilecektir. Her zamanki gibi yanında sadece Seyfo'nun tecrübesi, Memati'nin sadakati, Polat'ın aklı ve cesareti vardır.

Kurtlar Vadisi 38. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde gövdeden kopan başlar üzerinde ilerlenir…"
Polat, Meto'yu öldürerek bütün "babaları" Çakır'a biat ettirir. Çakır'a boyun eğmemekte kararlı olan Cerrahpaşalılar grubunun lideri Halit, kardeşinin intikamını almak için yemin eder. Ancak töreleri gereği kan dökmeden 40 gün beklemek zorundadır. Kardeşi öldürülürken sessiz kalan ve Çakır'ın elini öperek ona biat eden bütün babalar hasmıdır onun artık. Polat'la Çakır ise Halit'e gelir getiren bütün kaynakları kurutmak için harekete geçer. Polis teşkilatı, gelişmelerden rahatsızdır, emniyet müdürü mafya içindeki hesaplaşmaya el koyar.

Kurtlar Vadisi 39. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde hedef düşmanlarının başını gövdeden ayırmaktır!"
Nezaretteki hamlesi boşa çıkan Halit, hırsından kudurur. Çakır'ın en yakınına kadar girecektir. Hedef ise kızı Selvi'dir. Kızının çantasından ekstasi paketi çıkmasıyla Çakır, uyuşturucu hapa karşı topyekün savaş başlatır. Halit'in bütün ekstasi satıcılarını ve üreticilerini kaldırmaya başlar. Halit de bunun karşılığında Çakır ve Polat'ın dostlarını ve onlara boyun eğenleri sindirmek için harekete geçer. İlk hedefi Kürt Bedo ve Elif'tir. Testere Necmi ise kendi mülkü olan ekstasi üzerine kopan savaşa el koyar. Çakır, Polat ve Halit artık Testere'yle muhatap olacaktır.

Kurtlar Vadisi 40. Bölüm -
" Kurtlar Vadisi'nde darağacı kurulmak için her zaman hazırdır…"
Testere'nin kestiği cezayla moralleri bozulan Polat ve Çakır, Hüsrev Ağa'nın ortaklık teklifiyle sevinir. Polat'ın getirdiği bilgiler, Aslan'ın Kurtlar Vadisi'ndeki yeni kozları olacaktır. Elif ise kardeşine mahkemeden tahliye kararı çıkacağını ummaktadır. Bu arada Çakır Bedo'yu vurduran Halit'e, ikili oynayan Fröd Feti'ye kestiği korkunç cezayla cevap verir. Bunu hazmedemeyen Halit'in tepkisi kalleşçedir. Öte yandan kızının Testere'yle ilişkisini öğrenen Laz Ziya, beyninden vurulmuşa döner. Kader Meral'e Asiye'nin ki gibi bir son hazırlar. Laz Ziya, yeni bir darağacı kurar.

Kurtlar Vadisi 41. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde kaderi, suya atılan bir taş bile değiştirebilir…"
Eren'in başına gelenlerden sonra Elif'i teselli etmek Polat'ın işidir. Hastanede ölüm kalım savaşı verilmektedir. Eren'i yaşatmak için bütün imkanlar seferber edilir. Halit'e gereken cevabı vermek için plan yapılırken gelen bir telefon bütün planı değiştirir. Hüsrev'in, Rus Baron'a verdiği cevaptan sonra savaş çıkacağı kesindir. Aslan hayatının en zor görevine hazırlanırken, Baron, Amerika'nın "Büyük Ortadoğu Projesi"ni anlatacağı konferansa hazırlanmaktadır.

Kurtlar Vadisi 42. Bölüm
"Kurtlar Vadisi'nde şans doğru zamanda doğru yerde olmaktır..."
Yeğeninin ölümüyle çılgına dönen Halit, 'gemi azıya almıştır' artık. Çakır'a ve ona bağlı olanlara rahat yüzü göstermeyecektir. Halit'in yaptıklarını hastanedeyken öğrenen Polat, Abdülhey'i de alarak Cerrahpaşa'nın ortasına bomba gibi düşer. Çakır ise bütün olanlardan sonra kendi evinin de güvende olmadığını düşünür ve Memati'yle harekete geçer. Bu arada Baron, 'Büyük Ortadoğu Projesi' üzerine görüşlerini açıklayacağı konferansa başlamıştır. Düzenleme komitesinin belirlediği davetliler konuşmayı dinlerken, birileri de dengeleri değiştirmek için çoktan harekete geçmiştir. Cerrahpaşa'da Polat, evinde Çakır, konferansta Baron, Kurtlar Vadisi'nin en zorlu geçitinde ölümle yaşam arasında bir seçim yapacaklardır.

Kurtlar Vadisi 43. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi kör bir karanlıkta kırılan bir kalemdir!"Çakır inanılmaz bir tabloyla karşılaşır evine girdiğinde. Bunun altından kalkabilmesi zordur. Polat eğer kahvede bir an için gözünü kırpsa belki hayatı son bulacaktır ama kahramanlık korkusuzların tercih edeceği yaşamdır! Baron şansın doğru zamanda doğru yerde bulunmak olduğuna inanır. Onun tarifine göre görmediği tanımadığı düşmanı Aslan Bey şanslıdır. Elif kahve fallarında görür karanlık noktayı. Artık, Polat, Çakır, Elif, Aslan, Baron, Halit ve Testere için ölüm, bu vadide kulaktan kulağa yayılan bir fısıltıdır!

Kurtlar Vadisi 44. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde atılan kurşun, adrese iletilir!"
Halit, ortağını vurduğunu söyleyerek, Polat'a adresi verir. Polat, 'Kurtlar Vadisi'ndeki can dostunun başına gelenleri duyunca, tuzağa düşürülme endişesi bile duymadan, yıldırım gibi olay yerine gider. Tek düşüncesi Çakır'ı sağ bulmak ve onu hastaneye yetiştirmektir. Meral, bağlı olduğu iplerden kurtulup eniştesine ulaşmaya çalışır... Çakır'ın vurulduğu haberi eve de ulaşınca başta Nesrin olmak üzere herkes şok olur. Memati ise on beş yıl sonra ilk defa gözyaşı dökecektir... Testere ise Halit'e, Çakır ölünce sıranın Polat'ta olduğunu söyler...
Kurtlar Vadisi 45. Bölüm - "Kurtlar Vadisi'nde bir gecede kıyamet kopabilir!"
Ameliyat sırasında gelişen bir komplikasyon neticesinde Çakır'ın kalbi durunca, doktorlar onu yeniden hayata döndürmek için ellerinden geleni yapar... Aynı zamanda kalp doktoru olan başhekim, acilen ameliyathaneye girer ve müdahalede bulunur. Çakır'ın ailesi ve sevenleri, hastanede, içerden gelecek iyi haberi beklerken, Polat, Memati ve Abdülhey'i yanına alarak çıkar. Polat'ın arabası son sürat menziline ilerlerken peşinde polis ve KGT elemanları vardır. Takip raporları geldikçe, Aslan Bey dahi büyük bir şaşkınlık ve merakla Polat'ın nereye varmak istediğini anlamaya çalışır.

Kurtlar Vadisi 46. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde kimin kaleminin kırılacağı hiç belli olmaz…"
Artık Testere'nin kaderi Polat'ın elindedir. Testere ölümün soğuk nefesiyle yüz yüzeyken, Polat, kendini konseye taşıyacak bir hamle yapma niyetindedir. Laz Ziya, damadının ölüm haberi geldikten sonra adamlarıyla hastaneden ayrılır. Hedefi bellidir... Cenaze merasiminin ardından hem Aslan cephesinde hem de Baron cephesinde Polat'ın geleceği tartışılır. Polat'la Aslan arasında gerilim tırmanırken, konseyde Polat'ın kalemi kırılmak üzeredir...

Kurtlar Vadisi 47. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde zarar önceden görülmelidir!"
Can dostundan sonra Memati'yi de kaybetmek istemeyen Polat, gelen telefon üzerine Elif'i bırakarak can havliyle koşmaya başlar... Bir yanda Elif, öbür yanda özel görevi ve mafya dengeleri arasında bunalan Polat, çareyi Ömer Efendi'ye gitmekte bulur... Bu arada başladığı hiçbir işi yarım bırakmayan Polat, konseyi sarsacak planını hayata geçirir: Eroin yüklü 'Nasibim-1' gemisi Mersin'e yarım saatlik mesafededir. Gemiyi Aslan beyin zodyak botları kadar başka takip edenler de vardır. Sehemin başı Testere, şimdiye kadar hiç gemisi batmayan Laz Ziya, uyuşturucu patronu Hüsrev Ağa ve Kılıç, Baron'un vereceği kararı beklemektedir.

Kurtlar Vadisi 48. Bölüm
"Kurtlar Vadisi'nde tahmin yürütmek, dünyayı yok etmek kadar zordur!"
'Nasibim-1' gemisinin batmasıyla hem Baron konseyi hem Devlet konseyi karışır. İlk defa başarısızlıkla karşılaşan Hüsrev Ağa ve gemisi batan Laz Ziya, Baron'dan Testere'nin kellesini isterler. Konsey üyelerinin kafasında tek bir soru vardır: 'Polat operasyon yapılacağını nerden biliyordu?'. Diğer tarafta ise gemi operasyonu başarısız bulunan Aslan sorguya alınır. Sorgucular bir köstebek olduğuna kanaat getirirler. Polat ise bir yanda konseyi karıştırmanın verdiği hazzı yaşarken diğer yanda Elif'in ne tepki vereceğini merak etmektedir. Buluştuklarında, Elif Polat'ın bile tahmin edemeyeceği bir şey yapar...

Kurtlar Vadisi 49. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde geçmiş insanın yakasından düşmez…"
Polat'ın 'sürüye kurt getiren kötü köpek' diye tanımladığı, çuvalın içine koyarak Aslan'a getirdiği kişi kim? Bundan sonra Polat'la Aslan'ın ilişkileri nasıl bir seyir izleyecek? Polat, süre dolunca Elif'in evlilik teklifine ne cevap verecek? Testere Necmi, 'büyük adamsın' diyerek neden Tuncay'ın alnından öptü? Testere, Baron'a ne söyledi de 24 saatlik bir süre kazandı? Baron, süre dolunca kimden yana tavır alacak? Laz Ziya ve Hüsrev Ağa yeni durumda ne gibi bir yol izleyecekler? Baron, Kılıç hariç herkesten gizlediği kızının ortaya çıkmasından sonra neler yapacak?...

Kurtlar Vadisi 50. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde ki her kurt bir izin peşindedir!"
Laz Ziya'nın Baron ve Testere'ye verdiği süre dolunca ne olacak? Baron Testere'nin arkasında duracak mı? Yoksa, Laz Ziya ve Hüsrev Ağa'yı kaybetmemek için Testere'yi yem olarak mı verecek? Testere'nin hamlesi acaba ne? Şanslı-S gemisi yakalandıktan sonra Tuncay ne yapacak? Çakır'ın ihanet ettiğine dair Testere'nin sunduğu belge gerçek mi?... Polat Kirkor'dan başka ne öğrenecek? Polat Çakır'ı temize çıkarabilecek mi? Elif Polat'ı daha yakından tanıyabilmek için hangi planları yapacak? Meral'in hedefi ne?

Kurtlar Vadisi 51. Bölüm -
"Kurtlar Vadisi'nde sorular, gün geçtikçe artan bir bilmeceye dönüşür!"
Elif'in mesajını aldıktan sonra Polat ne yapacak? Polat sevgilisini kurtarabilecek mi? Yoksa Polat, zayıf noktası olan Elif yüzünden Testere'ye boyun eğmek zorunda mı kalacak? Testere, Baron'un kendisi hakkında verdiği kararı nasıl karşılayacak? Laz Ziya ve Hüsrev Ağa, bu karardan tatmin olacak mı? Meral, babası Laz Ziya'yı öldürebilecek mi? Erdal karakolda komisere neler anlatacak? Nazlı'ya Erdal tarafından eroin verildiğini söyleyen Şehmus, kızının tecavüze de uğradığını Hüsrev Ağa'ya söyleyebilecek mi? Aslan beyin varlığına tahammül edemeyen diğer birimler hangi planlarını devreye sokacaklar?

Kurtlar Vadisi 52.Bölüm ÖZeti
'Gazetedeki fotoğraf Ali'ye mi ait?'

Elif'in gazetede gördüğü fotoğraf gerçekten Ali'ye mi ait? Polat'ın fotoğrafa tepkisi ne olacak? Canan'ın hatta Deli Hikmet'in bile inanmadığı fotoğraf, ilerde Elif'in her şeyi öğrenmesini sağlayabilecek mi?

Baron, Testere'yi Ivanov'a gönderirken gerçekte neyi amaçlıyor? Testere'nin Rus Baron Ivanov'a sığınma teşebbüsüne Aslan'ın ve Polat'ın bakış açısı ne?

Erdal'ın karakoldaki itirafları nelere yol açacak? Pala ve ekibi kim ve amaçları ne? Kim ölecek, Meral mi, Laz Ziya mı?

Kurtlar Vadisi 53. Bölüm

'Polat ve Ekibi Cenderede'

Adamlarını Rus Baron Ivanov'un korkunç tuzağından kurtarmak için her şeyi yapan Polat'ı tuzak içerisinde tuzak beklemektedir; hepsi bir keskin nişancının hedefidir...

Bu arada, Testere Necmi, Meral'in vurulduğundan habersiz, Mehmet Karahanlı'nın planlarını gerçekleştirmek için Ruslarla işbirliğindedir...

Hüsrev Ağa'yı ise kötü bir sürpriz beklemektedir; çiftliği, Erdal'ın itirafları sonucunda basılır...

Elif ise, gazetede gördüğü fotoğraftaki kişinin "Ali" olduğunu ispatlamaya çalışmaktadır...

54. BÖLÜM
Kurtlar Vadisi'nde dengeler değişiyor. Polat Testere'nin peşinde. Testere Ivanov'u yok etme derdinde. Ivanov da Karahanlı'yı ortadan kaldırma düşüncesinde. Bütün bunlar yaşanırken Aslan Bey de hem kendisinin, hem de KGT'nin geleceği ile ilgili planlar yapmaktadır. Aslan Bey, Polat'la beraber tüm oyunları bozacak bir plan geliştirir. Ancak, Pala ve ekibinin de Aslan'a kötü bir sürprizi vardır. Meral'in öldürüldüğünü duyan Testere'nin intikamı ne olacak? Kızını yurtdışına göndermek isteyen Karahanlı'ya Safiye ne cevap verecek? Erdal, Tuncay ve Abidin'den sonra Canan'ı da rehin alır. İşler artık içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Elif ise Ali ile ilgili yazdığı resmi yazıya nihayet cevap alır. Kurtlar Vadisi, bu hafta da şok edici gelişmelerle izleyenleri koltuklarına mıhlayacak. Kurtlar Vadisi'nde aslanlar, kurtların gölgesinde oyun oynarlar...
55. BÖLÜM
Kurtlar Vadisi'nde büyük yaz finali; Testere Necmi, Aslan Bey'in elinde; Aslan Bey, Pala ve ekibinin doğrulttuğu namlunun ucunda; Elif, Ali'yle ilgili büyük sırrı çözmek için mezarın başında; Nesrin, annesiyle aynı kaderi yaşamak üzere darağacının üstünde; Safiye, 30 yıldır ilk defa babasının evinde; Polat'ın kalemi kırılmak üzere Baron'un elinde ve Polat, en nihayetinde Mehmet Karahanlı'nın karşısında!... Perşembe gecesi Türkiye'de hayat duracak ve herkes, bütün yaz Kurtlar Vadisi'ni konuşacak!... Kurtlar Vadisi'nde her kurt sürüsü, uçurumun eşiğinde bir araya gelir
56. BÖLÜM
Ölümün soğuk nefesi Aslan Bey'in ensesinde. Elif ise Ali'nin mezarı başında, kendisine doğrultulan silahtan habersiz, sır perdesini aralamak üzere. Safiye, 30 yıl sonra geldiği baba evinde, esrarengiz kişiye ulaşma çabasında. Kapana kısılan Testere Necmi, ölüme daha fazla direnebilecek mi? Nesrin, annesiyle aynı kaderi yaşamaktan kurtulabilecek mi? Baron Polat'ın kalemini kırarken neden durdu? Çatıdan gelen çığlık kime ait? Konseydeki yeni yapılanma nasıl olacak? Vadi'de dengeler alt üst ve Polat yol ayrımında… Ve Polat'ı şok eden karşılaşma… Kurtlar Vadisi üçüncü sezonunda 56.bölümüyle Perşembe akşamı Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek. Kurtlar Vadisi'nde iki kişinin bildiği sır değildir... Türkiye'nin izlenme rekorları kıran rakipsiz dizisi Kurtlar Vadisi, üçüncü sezonuna bomba gibi giriyor. Yapımcılığını Raci Şaşmaz'ın, yönetmenliğini Serdar Akar'ın üstlendiği, Raci Şaşmaz ve Bahadır Özdener'in kaleme aldığı, Soner Yalçın'ın konsept danışmanlığını yaptığı Kurtlar Vadisi, 56. bölümüyle Show TV ekranlarında. Devlet mafya ilişkilerinin yanı sıra kamuoyunu yakından ilgilendiren gerçeklerin de anlatıldığı Kurtlar Vadisi, bu sezon da yine izleyicileri ekranlara kitleyecek.
57. Bölüm
30 yıllık sır…
Kafalarda namlular, öldürücü sorular…
Polat Aslan’ın evinde “vasiyet” ararken, Abdülhey yetimhaneden kendisini çıkarıp yetiştiren gücün, “devlet”in başka bir yüzüyle karşı karşıya…
Baron Kılıç’a soruyor, “Benim gördüğümü sen de gördün mü?”
Kılıç yüzündeki kesikte arıyor cevabı, 30 yıl gözünün önünden kanlı, canlı geçiveriyor…
Baron Polat’ı, Safiye Nergiz’i, Elif Ali’yi, Hikmet Aslan’ı soruyor. Polat ise kendini, “Ben kimim?”
Kurtlar Vadisi’nde kim olduğun kimliğinde yazmaz
58. Bölüm
Kara kaplı defterdeki 30 yıllık sır…
Polat, Aslan Amca’nın bıraktığı vasiyet karşısında şaşkın ve geçmişini sayfalar arasında arıyor.
Elif hayatındaki herkesi sorguluyor. “Hayatımdaki herkesin hayatı yalan!”
Hikmet’in kafasında cevabını bekleyen sorular yanıtlarını arıyor.
Baron’un yeni konseyinde dengeler nasıl olacak?
Baron’un konseyine karşı kurulan Rus Konsey’de kimler yer alacak?
Polat da polisler de Aslan Akbey’in ardında bıraktığı zarfın peşinde…
Acaba, Ömer Efendi’ye teslim edilen emanetin asıl sahibi kim?
Safiye uzun yıllar sonra annesiyle birlikte…
Elif ve Canan yol ayrımında…
Hüsrev Ağa’nın zor günü…
Elif’in gergin bekleyişi… Adli Tıp’tan gelecek sonuç Elif’in hayatını nasıl etkileyecek?
Vadideki sır perdesi aralanmayı bekliyor
59. Bölüm
“KILIÇ”
Polat, Aslan Amca’nın bıraktığı zarfı Doğu Bey’den almayı başarabilecek mi?
Mehmet Karahanlı savcılıkta... Abbas Ustaoğlu’yla ilgili ifade veriyor
Ali’nin ölmediğini öğrenen herkes şaşkın... Ve Ali’nin varlığına dair kafalarındaki sorulara cevap arıyor…
Doğu Bey, Aslan Akbey cinayetini çözmek için geri sayımda..
Polat ise devletin yeni bir yüzüyle karşı karşıya... Pala kim?
Abdülhey, Pala’yı nereden tanıyor?
Hüsrev Ağa, Rus Baron İbrahim ile karşı karşıya..
Doğu Bey, KGT’yi hayata döndürmek için harekete geçiyor
Kılıç, Nergiz’in karşısında, geçmişini ve bugününü sorguluyor.
Safiye, annesini hayat döndürmek için çare arıyor. Yeni gelen doktor Nergiz’i hayata döndürmeyi başarabilecek mi?
Elif Ali’ye olan kızgınlığının acısını Polat’tan çıkarıyor
Hüsrev Ağa ve Baron, konseydeki gerginlikten sonra yeniden karşı karşıya…
Kurtlar Vadisi’nde kılıcın kını yoktur
60. Bölüm
“PALA”
Hüsrev Ağa’nın ölümün ardından Konsey’de dengeler değişiyor. Acaba Hüsrev Ağa’nın yerini kim alacak?
Doğu Bey ve Polat karşı karşıya.. Polat, Doğu Bey’e gerçekleri anlatacak mı ve Doğu’nun verdiği emri yerine getirecek mi?
Baron, Polat’tan kimi istiyor?
Elif Ali’nin akıbetini öğrenmek için yeni bir çareye başvuruyor, acaba bu sefer Ali’ye ulaşabilecek mi?
Karahanlı medya önünde, kendisine yöneltilen suçlamalara cevap veriyor.
Nergiz, rüyasında hayatıyla yüzleşiyor…
Ömer Baba oğlu Ali’nin mezarı başında ve Nazife Anne Polat’tan yardım istiyor
Nesrin, çocuklarıyla vedalaşıyor.
Laz Ziya’nın Polat’a vasiyeti ve bunun karşılığındaki isteği…
Ve Polat ile ekibi operasyonda
61. Bölüm
Pala sorguda, elleri gözleri bağlı, karşısında Doğu ile Polat. Polat Aslan’ın katiline duyduğu öfkeyi içine gömmüş, emri veren gücün adını duymak derdinde!
Bedir Mito’nun karşısında. İstanbul’un dört bir yanına bomba yerleştirdiklerini söyleyip Pala’nın serbest bırakılmasını istiyor.
Polat, cezaevinde hükümlü uyuşturucu kaçakçısı Halil İbrahim Kapar’ı kaçırmak üzere harekete geçmiş! Polat “Halo”yu fiziki imkansızlıklara rağmen kaçırabilecek mi? Karşısına “derin” engel kim çıkacak?
Kurtlar Vadisi’nde macera hiç bitmez!

62. Bölüm
Akıllardan silinmeyecek kaçış!
Halo helikopterde, nefes nefese bir takip başlıyor… Pala elinden kaçan Halo’nun peşini bırakmıyor. Akıllardan silinmeyecek bir kaçış yaşanıyor!
Polat imkansızı başarabilecek mi?
Halo kendisini satan kişinin kimliğini öğrenince yıkılıyor...
Rus Baron İbrahim Polat’ı kendi saflarında istiyor.
Doğu Bey, Pala olayının ardından Mito’ya son sözünü söylüyor..
Pala, Polat’ın ve adamlarının kimliğini çözmeye çalışıyor.
Elif inadından vazgeçmiyor ve Ali’yi yetimhane yıllarından bulmaya çalışıyor
Kurtlar Vadisi’nde nefes nefese bir takip yaşanıyor
63. Bölüm
Vadide namlular çekiliyor…
Seyfo Dayı, Pala’nın doğrulttuğu soğuk namlunun ucunda…
Mito, Bedir’den Faruk ve Pala’nın kellesini istiyor. Bedir Ağasına ihanet edecek mi?
Elif ve Canan’ın beklenmedik ziyaretinden rahatsız olan Sabahat Hanım Doğu Bey’i ziyarete gider.
Doğu Bey, Sabahat’ın anlattıklarından sonra yeniden eski dosyaları araştırır ve geçmişle yüz yüze gelir.
Canan, Eren ve Deli Hikmet gizlice Sabahat Hanım’ın evine girerler ve buldukları fotoğraftaki üçüncü şahsın kimliğini öğrenmeye çalışırlar
Mito, Samuel’e Abbas Ustaoğlu cinayetinin failini açıklar
Safiye’nin mutlu anı; otuz yıldan sonra Nergiz ilk defa tek başına ayakta
Nesrin Polat’a Rus Baron İbrahim’in kendisine yaptığı teklifi anlatır
Halo ve Akrep Bekir yedi yıl aradan sonra karşı karşıya gelir..
Polat ve ekibi Pala’ya ulaşmak için yeni bir plan yaparlar ve silahlar çekilir
64. Bölüm
“KİRVE”
Pala, Polat’ın ayaklarının altında, ölümle yaşam arasındaki çizgide…
Polat, Pala’dan istediklerini öğrenebilecek mi?
Seyfo Dayı’nın kahvesinde matem var; son kabadayı da tarih oluyor.
Mito, Elif’in getirdiği resimdeki üçüncü şahsı araştırıyor.
Doğu Bey, Ali Candan hakkındaki gerçeği istiyor.
Vadideki herkes, fotoğraftaki üçüncü şahsın kimliğini merak ediyor.
Safiye, Kılıç’a yüzündeki izi soruyor.
Sabahat Hanım yaşananlardan sonra soluğu Ömer Baba’nın evinde alıyor ve Nazife Anne’nin hiç beklenmedik tepkisiyle karşılaşıyor.
Polat, Kirve’nin kim olduğunu soruyor…
Sorular en beklenmeyen anlarda cevap bulunuyor!
Kurtlar Vadisi’nde geçmiş konuşulmaz
65. Bölüm
Kirve’nin gelişi, vadiyi karıştırıyor. Kirve, görüşmelerine başlıyor…
Polat, Pala’dan öğrendiklerini Kılıç’a anlatıyor.
Erhan, Polat’ın kendisiyle ilgili vereceği kararı bekliyor. Polat, ondan en zor şeyi istiyor.
Halo, yepyeni bir kimliğe kavuşuyor.
Elif’in çaldığı bütün kapılar yüzüne kapanıyor. Fotoğrafla ilgili hiçbir bilgiye ulaşamıyor. Ama fotoğraf, ortalığı karıştırıyor.
Nizamettin Baron’a fotoğrafı gösteriyor. Baron, tesadüfleri çözmeye karar veriyor.
Ve Nergiz, bir kez daha tek başına ayağa kalkıyor
66. Bölüm
“FERAYE”
Feraye, yerde can çekişiyor… Baron şaşkın… Kılıç’ı arıyor; onun, Sabahat’ın evinden çıkarken gördüğü esrarengiz gölgenin peşinde olduğunu bilmeden… Daha sonra, aklına bir isim daha geliyor: Polat!
Elif Sabahat’ın öldüğüne inanamıyor. Ali uğruna diğer sevdiği insanların hayatını nasıl da tehlikeye attığını görüyor ve kendine soruyor, “Devam etmeli miyim?”
Memati, Polat ve sokaklar arasında seçimini yapıyor…
Baron Polat’ı arıyor, Polat’ın beklediği fırsat eline geçiyor; Baron evde ve çaresiz…
Polat, Feraye’nin geçmişini araştırıyor ve Baron’un karşısına bir sürprizle çıkıyor
67. Bölüm
Polat, Karahanlı’nın güvenliği için tüm yetkilerini kendisine vermesini ister. Kirve, Akrep Bekir ve Laz Ziya’yı kendi saflarına çekmeye çalışır. Nergiz, Baron’a Polat’ın kim olduğunu sorar ve onu tanımak istediğini söyler. Karahanlı’nın yemek davetinde, Polat, Kılıç, Nergiz ve Safiye bir araya gelir. Elif Nesrin’e neden avukat olarak kendisini seçtiğini sorar.
Nesrin, Memati’ye en büyük olmayı vaat eder ve ondan yanında olmasını ister.
Memati, Armatör’ün peşindedir, tam bu sırada karşısına beklenmedik bir isim çıkar.

68. Bölüm
Baron, Samuel’le görüşür ve Polat’ın karşısına yeni bir planla çıkar. Elif, dava dilekçesini verir, ve kendisini Nizamettin’in karşısında bulur… Nesrin ise, Laz Ziya için daha büyük bir sürpriz hazırlamıştır. Halo, Kirve’nin planından habersiz, piyasadaki uyuşturucuları toplamaya devam etmektedir. Kirve, mermiyi Memati’nin bıraktığını öğrenir ve Laz Ziya’nın karşısına dikilir. Memati ise, Nesrin’in karşısında hayatının en zor kararını verir…

69. Bölüm
ASRIN DAVASI
Memati’nin kellesini isteyen Laz Ziya ile Polat arasındaki gerginlik tırmanır. Polat, kafasında yeni planlar yaparken, Memati’den gelen telefonla planları alt üst olur. Kızının kendisine açtığı vesayet davasını öğrenen Laz Ziya, Yahya’dan Nesrin’i ve çocukları bulmasını ister. Elif’in Nesrin adına dava açtığını öğrenen Polat ise deliye döner ve bu duruma el koyar. Artık namlunun ucunda sadece Memati değil, Nesrin de vardır. Polat, Elif’i engellemek için iyi bir yöntem bulmuştur. Nesrin’in babasına açtığı dava iki yakın arkadaşı karşı karşıya getirecektir, çünkü Nizamettin vesayet davasını Canan’ın yürütmesini ister. Polat, Laz Ziya konusunda, Karahanlı’nın fikrini almadan hareket etmek istemez, bu yüzden Karahanlı ile görüşmek ister.
Kurtlar Vadisi’nde macera kaldığı yerden devam ediyor

70. Bölüm
Kurtlar Vadisi’nde macera soluksuz devam ediyor. Dışarıdan mermi yağarken, Abdülhey ve Memati panik içinde ama Polat sakinliğini korumaktadır. Ama bu kez Yahya’nın adamlarından kurtulmak Polat için hiç de kolay olmaz.
Polat’ın ofisinde ise, Erhan beklemekten sıkılır ve kendince bir yöntemle dışarıda bekleyen adamları etkisiz hale getirmeye karar verir. Kurşunların yağmur gibi yağdığı gecede, tüm bu olanların sebebi Nesrin ise, kendine göre en güvenli yere sığınmıştır. Nergiz, Safiye’yi evde bulamayınca deliye döner. Safiye ise, evden çıkmayı başarmış, mutluluğu sorgulamak için soluğu Ömer Efendi’nin karşısında almıştır. Memati, Nesrin’in yaptığını kendine yediremez ve intikamını tek başına almaya karar verir. Ama onu büyük bir sürpriz beklemektedir

71. Bölüm
Memati Rus kapanında, ölümle burun buruna yaşamda kalmaya çalışıyor
Nesrin Memati’yi kurtarabilmek için Selim’le pazarlık yapıyor. Doğu Bey, Çeçenler’i kontrol altında tutabilmek için Polat’la görüşür, Polat Doğu Bey’in istediği bu yardımı geri çevirmez, ancak bu konuda Çeçenler’e bir şart koşar. Babasıyla uzlaşamayan Safiye be defa çareyi annesinde arar.
Laz Ziya ve İbrahim Ahıskalı karşı karşıya gelirler; Selim’in Nesrin’e Laz Ziya’nın ise her ikisine bir sürprizi vardır. Memati’ye ulaşamayan Adnan ve Erdoğan çareyi, Polat’a durumu anlatmakta bulur. Polat, sokaklar uğruna sokaklarda ölüme terk edilen Memati’yi kurtarabilecek mi?

72. Bölüm
Memati, yoğun bakımda ölüm kalım savaşı vermektedir. Polat ise Memati’nin intikamını almaya yemin eder Laz Ziya, kendisinden habersiz parasının Çeçenlere verildiğini öğrenince, soluğu İplikçi Nedim’in yanında alır Çeçenler, 680 bin doları İplikçi Nedim’den almıştır ama Polat verdiği sözü çiğneyip başka planlar yaptığı sırada, beklenmedik biri hesaplarını bozar. Açtığı davadan azledildiğini öğrenen Elif, Polat’la konuşmaya gider ve Memati’nin başına gelenleri öğrenir. Safiye’ye verilen Meçhul kartpostal Baron’un evini karıştırır
Nesrin’in Selim’le evlendirileceğini öğrenen Polat, Selim’in evine bir operasyon düzenler . Doğu Bey, Ali Candan ile ilgili gerçeğe ulaşmak için Karahanlı ile görüşür ve Karahanlı, 30 yıldır yanıtını beklediği sorunun cevabını alır

73. Bölüm
Doğu Bey, KKTC Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş’la Kıbrıs’ın geçmişi ve geleceğini konuşmak için Kıbrıs’a gider. Rauf Denktaş’la Kıbrıs’ın gizli kalmış gerçeklerini konuşan Doğu Bey’i dönüşte bir sürpriz beklemektedir.
Baron, Ali Candan hakkında her şeyi öğrenmek için Candan ailesine gider. Baron’un anlattıkları, Nazife Hanım ve Ömer Efendi için büyük şok olur.
Elif de Karahanlı ailesini ziyaret ederek Nergiz ve Safiye’yle Ali hakkında konuşur. Olanları Nizamettin ve Samuel’e de anlatan Baron, onlardan oğlunu bulmaları için ellerinden geleni yapmalarını ister.
Polat, Laz Ziya ve Nesrin’e diyetini açıklar. Artık en büyük koz Polat’ın elindedir.
Baron, Polat’tan her şeyi bırakıp Doğu Bey’i öldürmesini ister. Polat kendini var eden devlete kurşun sıkmak yerine yeni bir plan yapar. Ancak planları öğrendikleri karşısında alt üst olur.


74. Bölüm
“BARON”
Polat, deşifre edildiğini düşünerek Doğu’yu öldürmek ister. Vereceği karar kendisi ve görevi için yol ayrımı demektir. Mehmet Karahanlı’yı gerçek babası olarak kabullenemez Polat. Elif’le yüzleşme isteği bile sancılıdır.
Baron, mabette hesap verirken, Polat Ali Candan’ın Efe Karahanlı olmadığını ispata çalışır. Kılıç, tüm gelişmelerden habersiz, Baron’un toplantısının bitmesini bekler. Nergiz, rüyasında gördüklerinden ötürü fenalaşır. Safiye, annesinin eski haline geri dönmesinden korkar. “Mabed’in ev sahipleri” Türkiye Baronunun beceriksizliklerine tahammül edemez.
Kurtlar Vadisi’ndeki pusların üzerine ölümün soğuk nefesi düşmektedir.

75. Bölüm
“Yüzleşme”
Baron’un ölümüyle beraber farklı senaryolar ortaya çıkar. Safiye, babasından sonra annesini de yitirmekten korkar. Safiye için katil Kılıç’tan başkası değildir. Nergiz, umulmadık şekilde dingin karşılar ölümü. Onun önceliği, geleceği Efe adına şekillendirmektir. Abdülhey, Polat’tan haber alamayınca infaz planlarına ulaşır ve listedeki herkesi ortadan kaldırmak ister. Polat’ın olağandışı tepkileri Elif’in dikkatini çeker. Oysa Polat’ın zihninde resimler yerine oturmaya başlamıştır. Polat, son bir yüzleşme için Baron’la karşı karşıya gelecektir

76. Bölüm
Konsey, yeni baronu seçmek için bir araya gelmiştir.
Baron olmak isteyenler kartlarını açar. Baron adayları arasında soğuk savaş başlamıştır. Üç adayın varlığı konseyi parçalamak üzeredir. Mehmet Karahanlı’nın mirası açılır. Mirasçılar arasında Efe Karahanlı da vardır ve babası oğluna bir milyar dolar nakit para bırakmıştır. Doğu, Polat’ı sürpriz şekilde ziyaret eder. Dengeler içersinde dikkat etmesi gerektiğini söyler. Oysa Polat, Elif’e gerçekleri söyleyip söylememe tereddütünde randevu saatlerini beklemektedir… Polat’ın bu bekleyişi belki sonsuza kadar sürecektir

77. Bölüm
Konsey, ‘Yeni Baron’u seçmek için yeniden toplanacaktır.
Toplantı öncesi son kozlar oynanır. Laz Ziya’nın şantajı, Samuel’i adaylıktan vazgeçirtir. Kirve’nin isteği, Halo’yu oylamadan uzak tutmaktır. Kılıç, kilit adam Nizamettin’i ikna etmeye çalışır. Ancak konsey beklenmedik gelişmelere gebedir. Laz Ziya, kendisini dışlanmış bulur. Safiye, babasının ölümündeki sırları çözmek ister. İpuçları bulma derdindedir. Polat, Elif’i kimlerin kaçırdığını öğrenmeye çalışır. Ruslardan, Samuel’den, Kirve ve Laz Ziya’dan şüphelenir. Hepsi için hamleleri vardır. Ama bir türlü Elif’in izine ulaşamaz. Umutların tükendiği anda karşılaşacağı sürpriz Polat’ı şok edecektir.

78. Bölüm
Elif kendisini kimlerin kaçırdığını ve ne yaptıklarını hatırlayamaz.
Polat, Elif ile yollanan mesajı çözmek ister. Doğu ile görüşür. Ne yapacağına karar vermiştir artık. Laz Ziya, kendisine oyun oynayanlardan intikam almak niyetindedir. Rus Baron, Polat’ın öldürülmesi emrini verir. Kirve’nin planı, Kılıç ve Karahanlı ailesini yok etmektir. Safiye’ye göre babasını öldürenler ile Elif’i kaçıranlar aynı kişilerdir. Polat, Elif’e yirmi dört saat boyunca her istediğini yapacağı sözünü vermiştir. Oysa Nina’nın namlusu birbirlerine bir türlü kavuşamayan aşıkları baş başayken yakalayacaktır.

79. Bölüm
Nina’nın suikast girişimi başarısız olur.
Çünkü Erhan onu deşifre etmiştir. Polat, Elif ile baş başa romantik dakikalar geçirirken planlarını da bir bir uygulatır. Abdülhey, Kirve’yi alıp Halo’ya teslim eder. Tüm yakınları gözlerinin önünde öldürülen deli, Kirve’den intikamını alacaktır. Nergiz, kendisinin ve kızının hayatını kurtaran Polat’a şükran ziyaretinde bulunur. Efe için sakladığı yüzük Polat’tadır artık. Polat, ofisindeki dördüncü resmin sırrını çözer. Tuncay, Halo ve Kılıç’ın konsey toplantısına gelebilmesi Samuel’i şaşırtır. Toplantı sonunda yeni baron seçilir. En çok hayal kırıklığına uğrayan kişi ise Samuel’dir.

80. Bölüm
Laz Ziya’nın ziyaretçileri vardır.
İşlerden çekilmesini istemezler. Memati, Abdülhey’den devlet bağlantıları hakkında bilgi almaya çalışır. Nina, bir hücrede tutulmaktadır. Hayatının affedilmesine karşılık bilgi vermesi istenir. Ancak plan dahilinde olmayan bir gelişme yaşanır. Safiye, Samuel’den randevu alır. Polat, bunu da planlarına dahil eder. Niyeti Samuel’i hataya sevk etmektir. Baron olduktan sonra ilk kez Doğu ile görüşürler. Yeni dengelerde Rusların yeni ve büyük bir hamlesi olacağı açıktır. Polat’a göre Samuel, Ruslarla da işbirliği içerisindedir. Doğu’nun ikazlarına rağmen Mito yeniden Samuel’le bağlantı kurar. Son kozlarını oynamak istemektedirler. Fakat, Doğu Bey bu kozu ele geçirir. Polat’ın ofisine bir paket gelmiştir.

81. Bölüm
Mito, intihar edemez.
Samuel ile görüşmek ister. Ancak esrarengiz şekilde ortadan yok olur. Safiye’ye internet üzerinden şaşırtıcı mesajlar gelir. Mesajlar Karahanlı’nın ölümü ve Dikilitaş hakkındadır. Elif, Polat’ın istediği gibi bir şato bulur. Eleştirilere rağmen oraya taşınmaya karar verir. Polat’ın ekibi yapacakları işleri belirlemiştir. Yasal işlerle büyümek isterler. Polat, Kılıç ve Nizamettin’den konseyin işleyişi hakkında brifingler alır. Bu brifinglerde aslında Türkiye’nin nasıl yönetildiği anlatılmaktadır. Bu arada Polat, Elif ile birlikteyken Nina, Erhan’ın silahını ele geçirir. Onu ve Abdülhey’i vurur. Amacı bir an önce Polat’ın elinden kaçmaktır

Site Meter